1 Şubat 2018 Perşembe

Ürün İnceleme : Ödüllü Yerden Isıtma Kolektörü

IMI Hydronic Engineering’den Dynacon Eclipse Ödüllü Yerden Isıtma Kolektörü













Oda sıcaklık kontrolü ve hidronik dağıtım sistemleri alanında dünyanın lider firmalarından IMI Hydronic Engineering’in yenilenen Dynacon Eclipse serisi yerden ısıtma kolektörleri, müteahhitlerin işyerlerinde daha az zaman geçirmesine imkân sağlamayı amaçlayarak arkadaşlarına, ailelerine ve hobilerine daha fazla zaman ayırmalarına yardımcı olacak şekilde üretildi. Ünitenin otomatik hidronik dengeleme ve entegre akış göstergeleri, kurulumu kolaylaştırıp devreye alma işlemini sorunsuz hale getirirken, optimum ısı dağılımı ve enerji tasarrufu özellikleri ile müşterilerden gelebilecek olumsuz geri dönüş riskini ortadan kaldırmaktadır.

Eclipse teknolojisi şimdi radyan ısıtmada
EMO termal aktüatörler ile birlikte kullanıldığında, IMI Heimeier’in otomatik debi kontrolü (AFC) teknolojisi, otomatik hidronik dengeleme sağlar ve aşırı debiyi önler. Bu, hem devreye alma işlemini kolaylaştırır hem de debi ayarlarında karmaşık hesaplamalar veya manuel değişiklikler yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak müteahhitlerin zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olur.
IMI Hydronic Engineering Mühendisleri, kolektör dönüşünde AFC teknolojisi ile termostatik vanayı birleştirerek müteahhitlerin, suyun sistemin tüm çevrimi boyunca doğru şekilde dolaştığını, akış göstergeleri vasıtasıyla görerek doğrulamalarına imkân tanımıştır. Böylece, işin doğru yapıldığına ve zamandan tasarruf edildiğine gönül rahatlığı ile güvenebilirler.

Yazının devamı için lütfen [burayı] tıklayınız.

Kaynak : TesisatMarket Dergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder