8 Haziran 2016 Çarşamba

PDF Birleştirme : Merge PDF

Merhaba arkadaşlar;

 


Mekanik tesisat hesap raporları oluşturulması için MTH Paket yazılımı bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Bunlardan bir tanesi de Yazıcı çıktılarının PDF'e dönüştürülmesi özelliği. Yazdırma görüntüsü yöneticisi içinde var olan Excel'e veya Word'e aktarma imkanlarına ek olarak verileriniz değiştirilemeyecek bir biçimde PDF formatına da çevrililebiliyor.

Daha önce paylaştığınız PrintToPdf yazılımlarına veri aktarma özelliğini kullanarak MTH'da oluşturulmuş bir çok mekanik tesisat hesap raporu bir araya getirilebiliyor.

Bugün tanıtmak istediğimiz uygulama ise bir Web uygulaması, üyelik bazlı çalışan bu web sitesinde PDF formatı ile ilgili bir çok hizmeti de ücretsiz alabiliyorsunuz.

 
 
https://smallpdf.com/ adresi üzerinden erişebileceğiniz web sitesinde Merge PDF kısmını tıklıyoruz. Daha sonra ekrana gelen mavi alana birleştirmek istediğiniz PDF'leri sürükle bırak yöntemi ile yerleştiriyoruz. Ben bu örneğimizde MTH için K değeri hesabında oluşturduğum Isı yalıtım formu ile yine aynı modülde oluşturduğum ısı iletim katsayıları listesini birleştirdim.

Sonucu görmek için [buraya] tıklayabilirsiniz.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşçakalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder