30 Mayıs 2019 Perşembe

MTH İçin Döşemeden ısıtma hesabı yayınlandı

Merhaba arkadaşlar;










MTH Paket yazılınının yeni üyesi olan MTH için Döşemeden ısıtma hesabı R2019 sürümü ile birlikte yayınlandı. Uzun zamandır MTH ailesine katmak istediğimiz döşemeden ısıtma hesabı ile yükselen trend olan döşemeden ısıtma sistemlerinin tasarlanması için gerekli tüm hesaplar ve metraj işlemleri MTH bünyesinde çözülebilir hale geliyor.


TS EN 1264-2,3,4 normlarında ve piyasada çok tanınan döşemeden ısıtma sistem tasarımcılarının hesapları ile tam uyumlu olarak döşemeden ısıtma yüzey sıcaklıkları ve ısıtma yüklerini bulur, boru basınç kaybı hesabı ve manfold seçimini çok kolay, zahmetsiz ve kesin olarak projelerinize dahil eder.

2019 Ramazan ayı süresince geçerli olmak üzere Ramazan Bereketi kampanyamızı da size duyurmak isteriz. Kampanya uyarınca 3 Haziran Pazartesi gününe kadar geçerli olmak üzere tüm R2019 update satınalmalarınızda MTH için Döşemeden ısıtma hesabı modülünü sizlere ücretsiz ulaştırıyoruz. Yine MTH ile yeni tanışacak dostlarımız için de MTH Komple paket satınalmalarında bir ek lisans hediyemiz oluyor. Bu müthiş kampanya sınırlı bir süre için sizleri bekliyor olaracak.

MTH Döşemeden ısıtma hesabı ile ilgili detaylı bilgi ve satınalma seçenekleri için [burayı] tıklayınız.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder