27 Mart 2020 Cuma

MTH Seminer : Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Merhaba arkadaşlar



4 Mart 2020 günü Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünün düzenlediği MTH seminerimizi gerçekleştirdik. Daha önceki dönemlerde de çeşitli üniversitelerin daveti ile gerçekleştirdiğimiz MTH semineri ile bölüm öğrencileri edindikleri teorik bilginin gerçek hayata yansımalarını MTH paket yazılımının özellikleri içerisinde görmüş oldular.


Standartların emrettiği yöntemleri kullanan MTH paket yazılımı ile hesap yapmanın ne kadar kolay olduğunu kıymetli hocalarımız vasıtası ile bölüm öğrencileri ve semineri izleyen akademik kadro mensupları tanıklık ettiler. 





Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Sn.Prof. Dr. Mehmet Demirkol gözetiminde ve Sn. Dr. Öğr. Üyesi Sinan Eren Yalçın önderliğinde gerçekleştirilen seminerimiz iki oturumdan oluştu. MTH modülleri ortak özellikleri ve Kalorifer Tesisatına hitap eden modüller tanıtıldı ardından Klima ve Havalandırma Modülleri tanıtılarak soru cevap kısmına geçildi. 
Çeşitli broşür ve MTH proje raporları örnekleri de öğrencilerin dikkatine sunulan bu seminerimizin daha da detaylandırılarak tekrarlanması için sözleştik.

Bu güzel çalışmaya vesile olduğu için kıymetli Hocamız Sn.Prof. Dr. Mehmet Demirkol ve Sn. Dr. Öğr. Üyesi Sinan Eren Yalçın'a teşekkür ederiz.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşcakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder