14 Haziran 2021 Pazartesi

MTH Önemli Güncelleştirme : MTH için Güncelleme Sihirbazı

 Merhaba arkadaşlar;




 

 

 

 

 

MTH güncelleme sihirbazı sizin için MTH güncellemelerini takip eden ve güncellemeler yayınlandığı anda edinmeniz, kurmanız ve çalışmaya hazır hale getirmeniz için sihirbaz mantığı ile çalışan bir uygulama. Bu uygulama ile ilgili önemli bir değişiklik sizleri bekliyor. Doğal olarak sihirbaz kendisi çalışırken kendini güncelliyemiyor. Bu sebebten, aşağıda ki link'den edineceğiniz uygulamayı download ediniz ve bir sefer yönetici modunda çalıştırınız.

Sadece MTH#1 R2021 kullanıcılarının kullanabileceği bu sihirbazı edinerek yayınlanacak güncellemelere daha zahmetsiz ulaşacaksınız.

Yeni Güncelleme sihirbazı daha hızlı ve güvenli bir şekilde çalışmasına devam edecektir.

Güncelleme sihirbazını indirmek için [burayı] tıklayınız.

 

Ekrana gelen dialog penceresinde Dosyayı kaydet komutu veriniz, her zaman downloadlarınızı yaptığınız dizinde ilgili uygulamayı bulabilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra bir sefer yönetici modunda çalıştırınız. Güncelleme sihirbazı otomatik olarak yenilenecek ve çalışmaya hazır hale gelecektir. Sihirbazı çalıştırarak hemen yenilikleri kontrol edebilirsiniz güncelleme listesi MTH Server'den alınacak ve ilgili güncelleştirmeler otomatik olarak kuruluacaktır.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere hoşçakalın..,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder