2 Aralık 2021 Perşembe

Beykent Üniversitesi : Yılsonu Projesi Semineri

Merhaba arkadaşlar;




 

 

 

Pandemi günlerinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 2021 Kasım ayının son haftasında Beykent Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü ile birlikte bir Yılsonu Projesi MTH semineri gerçekleştirdik. Bu seminere iştirak eden kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

Öğrencilere verdiğimiz Bitirme Projesi MTH eğitimine bir başlangıç sayılabilecek bu çalışmada bölüm hocalarımızın yönlendirmesi ile  MTH'ın ilgili özelliklerine ilk elden tanıklık ettiler.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Beykent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden Kıymetli Hocamız Sn. Prof. Dr. Ahmet Cihan katkıları ile organize ettiğimiz MTH - Mekanik Tesisat Hesapları Yılsonu Projesi semineri 2021 Kasım ayının son haftasında gerçekleştirildi, Tanıtıma Son sınıf öğrencilerinden Yılsonu Projesi ödevi alan öğrenciler katıldı.

Standartların emrettiği yöntemleri kullanan MTH paket yazılımı ile hesap yapmanın ne kadar kolay olduğunu kıymetli hocalarımız vasıtası ile bölüm öğrencileride tanıklık ettiler.  

Yazılım içerisinde proje çözüm teknikleri detaylı olarak öğrencilerimiz ile paylaşıldı ve ileriki günlerde yeni seminerler için sözleştik.

Bu güzel çalışmaya vesile olduğu için kıymetli Hocamız Sn. Prof. Dr. Ahmet Cihan'a teşekkür ederiz.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşcakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder