27 Aralık 2021 Pazartesi

MTH Semineri : Düzce Üniversitesi

 Merhaba arkadaşlar;

 

 

MTH seminerlerimize yenileri eklenerek mekanik tesisat sektörü ile buluşmalarımız devam ediyor.

Mekanik tesisat piyasalarına 1994 den beri hizmet veren MTH paket yazılımını, yakından tanımak isteyen akademik çevreler ve sektör öğrencilerine  tanıtma turlarımıza DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü bir seminer planlayarak dahil oldu.











Etkinliği Tarihi
24 Mart 2021 Cuma Saat 9:30 / 15:30


Etkinliğin Yeri
Google Meeting Üzerinden Online


MTH’ı yakından tanıma fırsatı bulan kıymetli öğrenciler ve değerli katılımcılar ile gerçekleştirilen eğitim ve tanıtım seminerinde MTH'ın tüm özellikleri detaylı olarak paylaşıldı.





 

 

 

 

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Sn. Kadir İsa vasıtası ile gerçekleştirdiğimiz bu seminerde bölüm öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.
 
Daha önceki dönemlerde de çeşitli üniversitelerin daveti ile gerçekleştirdiğimiz MTH semineri ile bölüm öğrencileri edindikleri teorik bilginin gerçek hayata yansımalarını MTH paket yazılımının özellikleri içerisinde görmüş oldular.
 
Standartların emrettiği yöntemleri kullanan MTH paket yazılımı ile hesap yapmanın ne kadar kolay olduğunu kıymetli hocalarımız vasıtası ile bölüm öğrencileri de tanıklık ettiler. İki kısımda gerçekleştirdiğimiz seminerimizde MTH modülleri ortak özellikleri, Kalorifer Tesisatına hitap eden modülleri, Klima ve Havalandırma Modülleri tanıtılarak katılımcıların merak ettiği sorular da cevaplanmış oldu.

 

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşcakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder