10 Ocak 2022 Pazartesi

MTH Semineri : Beykent Üniversitesi

 Merhaba arkadaşlar;

 


 

 

 

 

 

Yeni yılın ilk yayınında sizlerle yeni yılıun ilk seminer haberini paylaşmak istedik. MTH Paket yazılımını yakından tanıyan üniversiteler ve akademik çevreler, yazılımın öğrenciler üzerinde ki pozitif etkisi gördükten sonra müfredat içerisinde yer alan hemen hemen tüm derslerde katkısını talep ediyorlar.


Bu seminer haberimiz de MTHP02 - Isı Kaybı Pro Paketinin içeriğinin Beykent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde ki Isıl Sistemler dersinde geçen tüm teorik bilginin piyasalarda ki karşılığı olarak öğrencilerimizle paylaşılması üzerine.

Daha önceki dönemlerde de çeşitli üniversitelerin daveti ile gerçekleştirdiğimiz MTH semineri ile bölüm öğrencileri edindikleri teorik bilginin gerçek hayata yansımalarını MTH paket yazılımının özellikleri içerisinde görmüş oldular.
 
Standartların emrettiği yöntemleri kullanan MTH paket yazılımı ile hesap yapmanın ne kadar kolay olduğunu kıymetli hocalarımız vasıtası ile bölüm öğrencileri de tanıklık ettiler. Tek kısımda gerçekleştirdiğimiz seminerimizde MTH modülleri ortak özellikleri, Kalorifer Tesisatına hitap eden modülleri tanıtılarak katılımcıların merak ettiği sorular da cevaplanmış oldu.
 
 

 

Beykent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ahmet CİHAN hocamız  ve Arş. Gör. Nihat BULDUK. gözetiminde 06.01.2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz MTHP02 - Isı Kaybı Pro Seminerimizi ileriki günlerde geliştirerek devam ettirme kararı aldık.

 

Tüm Üniversitelerimiz ve akademik çevrelerimize güzel bir örnek olması dileği ile öğrencilerimize faydamız olmasını tememni ederek seminerimizi tamamladık.

 

Bir daha ki yazımızda buluşmak üzere hoşçakalın..

,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder