31 Ocak 2022 Pazartesi

MTH Yenilikler

 Merhaba arkadaşlar;




 

 


MTH Paket yazılımı son sürümü olan R2022 içerisindeki yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili detaylı bilgileri paylaşacağımız yazı dizimizde bugünü MTH için Şifre Sihirbazı yazılımında kullanıcı bilgileri / şifre bilgileri yeniliklerine ayırdık.

MTH Kurulumundan hemen sonra çalışan şifre sihirbazı yazılımı sizden lisansınıza ait paket ve modül şifrelerini topluyor, yine aynı şekilde çıktılarda yer alacak firma adı, adresi gibi bilgileri de bu yazılım içinde bildiriyorsunuz. Bundan önce ki dönemlerde şifreleri yanlış girme veya şifre kartını kaybetme gibi durumlar yüzünden yazılımın kurulumu ve kullanımı gecikebiliyordu.

MTH R2022 içerisinde yayınlanan yeni şifre sihirbazı ile beraber bu sorunları ortadan kaldıracak kullanıcı bilgileri servisi hizmete girmiş oluyor. 


 

Yeni sistemde bundan böyle kaybolmaya veya unutulmaya meyilli şifre kartı uygulaması yerine sadece sizin bildiğimiz Kilit ID, email, GSM ve size özel üretilen şifre ile lisans bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Sadece lisanslı kullanıcıların erişip değiştirebileceği bu bilgiler ile birlikte yazılımın çalınması, kaybolması gibi hususlarda da bir mağduriyet yaşamamış olacaksınız.

Her yeni R2022 kullanıcımıza ulaştırdığımızı kullanıcı bilgileri ile her yeni kurulumda lisans bilgileriniz otomatik olarak kullanımızıa sunulacaktır. Daha az veri girerek daha hızlı bir şekilde kurulum işlemlerinizi bitireceksiniz.

Yeni sisteme adapte olmak çok kolay MTH güncelleme sihirbazını kullanarak tüm yeniliklere ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Bir daha ki yazıda buluşamka üzere hoşçakalın.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder