17 Kasım 2022 Perşembe

MTH R2023 Yayınlandı..

 

 Merhaba arkadaşlar;

 


 





 

 

MTH'ın en gelişkin sürümü R2023 yayınlandı. Özellikle yazılım dünyasındaki yenilikler, kullanıcı istekleri ve ar-ge çalışmalarımız etrafında şekillenen yeni sürümde bir çok yeni özellik göze çarpıyor.

MTH R2023’e güncelleme yapan kullanıcılarımız bu release süresi boyunca yapılacak tüm ar-ge çalışmalarını ücretsiz edinecekler.



 

 MTH R2023 Dosya yapısı ve kütüphane içerikleri yenilenmiş olarak sizlere ulaşacak, bu sayede daha hızlı ve kesin bir çalışma ortamı elde etmiş olacaksınız. MTH R2023 yayını ile birlikte R2022 ve daha eski releaseler expire olmuş durumda yinede 2023 senesi sonuna kadar R2022 teknik desteği vermeye devam edeceğiz.

Hem yazılımın yeni özelliklerine erişmek hem de daha uygun fiyatlar ile Update edinmek için R2022 ve daha eski sürüm kulanıcılarımız ivedilikle R2023’e terfi etmeleri uygun olur.

 

 

MTH R2023 için güncellemeler ve ar-ge desteği hız kesmeden devam ediyor. Yeni yayınlanan güncellemeler ile birlikte planlı geliştirmeler ve kullanıcı istekleri sizlere ulaştırılıyor.

Sadece MTH R2023 kullanıcılarının edinebileceği bu hizmetlere eski versiyonlarda hizmet vermiyor.

En uygun fiyattan kısıtlı bir zaman için Abonelik ürünü [MTHABN] MTH Abone satışa çıkıyor. Abone hizmeti ile hem R2023'ye terfi ediyorsunuz, hem de kesintisiz ar-ge ve teknik destek hizmetini yıl boyunca ücretsiz ediniyorsunuz. 

MTH R2023 Terfinizde güncelleme sihirbazı edinmek için [buraya] tıklayınız. İndirdiğiniz uygulamanın uzantısını .ex_ den .exe çeviriniz ve bir sefer çalıştırınız. Bu aşamada yeni güncelleme sihirbazı MTH R2023'yi bilgisayarınıza kuracak. Bize ulaşarak yeni şifrelerinizi talep ediniz.

Bu süre içerisinde Aboneliğini devam ettirmeyen kullanıcılar yılın istedikleri döneminde [MTHUPD] MTH Update ürünü edinerek aboneliğe geçiş yapabiliyorlar. Bu şekilde kesintisiz teknik destek ve ar-ge desteği ediniyorlar.

Bir daha ki yazıdı buluşmak üzere, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder