2 Haziran 2015 Salı

MTH Güncelemesi : Isı Kaybı Hesap Ekranı..

 

Merhaba arkadaşlar;

MTH paket yazılımı ile ilgili güzel bir güncellemeyi paylaşmak istiyoruz bugün. Bildiğiniz üzere bundan önceki dönemlerde mahal numaraları Z01, 1N05, vb. sekilde veriliyordu ve hesaplar açısından bu notasyon çok sıkıntı yaratmıyordu. Günümüzde mahal numaraları karmaşık ve uzun olarak veriliyor. Mesela elimizde ki bir projede bir mahal numarası şu şekilde A-202-05.

Uzun mahal numaralarının ısı kaybı hesap penceresinde ki, genel sekmesinde bulunan mahal no alanına sığmaması, geniş ekran kullanan kullanıcılarımızın mahali oluşturan tüm bileşenleri bir seferde görmek istemeleri gibi sebeblerden mahal bilgileri penceresinin ebatlarını genişletilebilir şekilde güncelledik.

Isı kaybı hesap penceresini istediğiniz konuma ve ebatlara getirerek çalışabilirsiniz. Pencere kapatılsa bile program verdiğiniz ayarları hatırlıyor ve bir daha ki açılışında bu ayarları kullanarak açılır.

İlgili güncellemeyi MTH kullanıcıları dilerse MTH Güncelleme sihirbazı ile otomatik olarak edinebilirler. Manuel edinmek isteyen kullanıcılarımız www.antmekanik.com web sitemizden MTH güncellemelerine ayrılmış sayfaları kullanabilir.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, Hoşcakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder