6 Şubat 2018 Salı

ISK-SODEX 2018

Merhaba arkadaşlar;












ISK-SODEX Istanbul, 7-10 Şubat 2018 / TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
 
 Avrasya’nın en önemli iklimlendirme fuarı ISK SODEX için beklenen gün geldi. Türk İklimlendirme sektörü markalarının dünyaya açılabilmesi yönünde önemli bir fırsat olan bu fuarda, bu yıl ilk defa Enerji Verimliliği ve Bina Otomasyon sistemlerinin de dahil edildiği sektörün yeni trendleri sergileniyor. ISK-SODEX’te havalandırma, klima, ısıtma, soğutma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri gibi oldukça geniş bir yelpazeden katılımcıları ağırlıyor.

Uluslararası niteliği ile Ekonomi Bakanlığı tarafından fuar teşvikleri kapsamına alınan ISK-SODEX yerli katılımcı firmalarına yüzde 50’ye varan oranlarda teşvik sağlıyor. ISK-SODEX’te ikili iş görüşmeleri ile firmalar arası yeni anlaşmaların yapılabileceği alanlar da hayata geçirildi. Bu kapsamda hedef pazarların tamamından satın alma heyetleri ve alanında uzman katılımcılar bir araya geliyor. Katılımcıların yeni ürün ve çözümlerini anlatabilecekleri forum alanları da oluşturuldu.
Bu yıl ilk kez oluşturulan forum alanında katılımcılar yeni ürün, hizmet ve teknolojilerini ziyaretçilere tanıtma imkanı elde ediyor. 11 Hol’de oluşturulan alanda 4 gün boyunca gerçekleştirilecek firma sunumlarında iklimlendirme sistemlerinin geleceğini etkileyen dijitalleşme, verimlilik gibi konular da masaya yatırılıyor.

Fuarda buluşmak üzere hoşçakalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder