25 Aralık 2020 Cuma

MTH Seminer : Düzce Üniversitesi

 Merhaba arkadaşlar;



 

 

 

24 Aralık 2020 günü Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünün düzenlediği online MTH seminerimizi gerçekleştirdik. Daha önceki dönemlerde de çeşitli üniversitelerin daveti ile gerçekleştirdiğimiz MTH semineri ile bölüm öğrencileri edindikleri teorik bilginin gerçek hayata yansımalarını MTH paket yazılımının özellikleri içerisinde görmüş oldular.



Standartların emrettiği yöntemleri kullanan MTH paket yazılımı ile hesap yapmanın ne kadar kolay olduğunu kıymetli hocamız Dr. Kadir İsa ve kıymetli bölüm öğrencileri tanıklık ettiler. 

 


 

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Sn.Doç. Dr. Ayhan Aytin ve Sn. Dr. Öğr. Üyesi Kadir İsa önderliğinde gerçekleştirilen seminerimiz iki oturumdan oluştu. MTH modülleri ortak özellikleri ve Kalorifer Tesisatına hitap eden modüller tanıtıldı ardından Klima ve Havalandırma Modülleri tanıtılarak soru cevap kısmına geçildi.
 
Çeşitli broşür ve MTH proje raporları örnekleri de öğrencilerin dikkatine sunulan bu seminerimizin daha da detaylandırılarak tekrarlanması için sözleştik.

Bu güzel çalışmaya vesile olduğu için kıymetli Hocamız Sn.Doç. Dr. Ayhan Aytin ve Sn. Dr. Öğr. Üyesi Kadir İsa'ya teşekkür ederiz.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşcakalın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder