4 Aralık 2020 Cuma

MTH R2020 Son Güncellemeleri Yayınlandı.

Merhaba arkadaşlar;

 MTH - Mekanik Tesisat Hesapları yazılımının en gelişkin sürümü olan R2020 ile alakalı yılın son güncellemeleri yayınlandı. R2020 sürümü kullanan kullanıcılarımıza digital platformlarda ulaştırılan bu sürümün setup dosyaları ve güncelleme dosyaları Google.Drive üzerinden sizlere ulaştırılıyor.

MTH R2020 sürümünü yeniden kurmanız gerekirse Google.Drive üzerinden erişebilir ve yine güncellemelerini Google.Drive üzerinden alabilirsiniz.

MTH R2019 sürümünden itibaren yıllık abonelik sistemine geçtiğini hatırlıyorsunuz. Bu abonelik sistemini Virüs Killer yazılımlarından hatırlıyabilirsiniz. Abonelik satınalma ile birlikte MTH'ın o seneye ait güncel versiyonu, o versiyona ait tüm ar-ge ve teknik destek hizmetlerine erişmiş oluyorsunuz.

MTH'ın eski sürümlerini kullanan kullanıcılarımız ar-ge, teknik destek ve gelişmelerden faydalanmak isterlerse MTHUPD ürünü edinmeleri gerekiyor. MTH'ın R2020 sürümü kullanan kullanıcılarımız ise MTHABN ürünü edinebilirler.

MTHABN ürünü Aralık 2020 ve Ocak 2021 süresi boyunca fiyat avantajı ile birlikte satışa sunuluyor. Bu zaman diliminde satınalma yapmayan kullanıcılarımız MTHUPD ürününü yıl boyunca istedikleri zaman edinebilirler.

Sizi MTH Kolaylıklar Dünyasına davet ediyor, Isıtma Klima Soğutma Hesaplarında aradığınız Kesin, Güvenilir, Hızlı çalışma ortamına bekliyoruz.

Bir daha ki yazıda görüşmek üzere, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder