18 Kasım 2011 Cuma

İSEDA SECTOR Eğitimleri Devam Ediyor..

 

İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışma ve Araştırma Derneği (İSEDA) ile Bahçeşehir Üniversitesi Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi (METGEM)?in ortaklığı ile 2009 yılında başlayan ve sektörün yoğun ilgi gösterdiği SECTOR Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

SECTOR Eğitimleri’ni genel katılımdan çok, ilgili sektörde faaliyet gösteren firmalar ve firmaların çalışanlarına özel olarak düzenleyen İSEDA ve METGEM, SECTOR Projesi ile % 100 sektörün ihtiyaçlarına uygun eğitim programları geliştiriyor.

Bu eğitimler kapsamındaki "Isı Kaybı ve Isı Kazancı Hesaplama Yöntemleri" eğitimi 24 Eylül 2011 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme Merkezi Şişli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. 9.30-10.00 saatleri arasında kayıt yaptırılması gereken ve 10.00-13.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan eğitim, İSEDA Kurucu Üyesi Birol Asil tarafından verilecek. Katılım ücreti 88.50 TL olan eğitim öğrencilere % 50 indirimle verilecek, İSEDA üyeleri içinse ücretsiz olarak gerçekleşecek. Bitiminde katılımcılara Bahçeşehir Üniversitesi, METGEM  ve İSEDA logolarının bulunduğu katılım belgesi verilecek olan eğitimin içeriği ise şöyle;

    Isı Transferi Isı Kaybı Hesaplama Yöntemleri

* Isı Kaybına Etki Eden Faktörler

* Pratik Isı Kaybı Hesabı

* Isıl İletim ve Taşınım Katsayıları

* Toplam Isı Kaybı Hesabı (Örnek Projeli)

- Zamlı Isı Kaybı Hesabı

- Enfiltrasyon Isı Kaybı Hesabı

- Taze Havadan Gelen Isı Kaybı Hesabı

    Isı Kazancı Hesaplama Yöntemleri

* Isı Kazancına Etki Eden Faktörler

* İç Isı Kazançları

* Taze Havadan Gelen İç Isı Kazançları

* Şablonla Isı Kazancı Hesabı (Örnek Projeli)

Kaynak : Termodinamik Dergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder