30 Aralık 2020 Çarşamba

MTH R2021 Yayınlandı..

Merhaba arkadaşlar;

 


 





 

 

MTH'ın en gelişkin sürümü R2021 yayınlandı. Özellikle yazılım dünyasındaki yenilikler, kullanıcı istekleri ve ar-ge çalışmalarımız etrafında şekillenen yeni sürümde bir çok yeni özellik göze çarpıyor.

MTH R2021’e güncelleme yapan kullanıcılarımız bu release süresi boyunca yapıcalak tüm ar-ge çalışmalarını ücretsiz edinecekler.

MTH R2021 Dosya yapısı ve kütüphane içerikleri yenilenmiş olarak sizlere ulaşacak, bu sayede daha hızlı ve kesin bir çalışma ortamı elde etmiş olacaksınız. MTH R2021 yayını ile birlikte R2020 expire olmuş durumda yinede 2021 senesi sonuna kadar R2020 teknik desteği vermeye devam edeceğiz.

Hem yazılımın yeni özelliklerine erişmek hem de daha uygun fiyatlar ile Update edinmek için R2020 ve daha eski sürüm kulanıcılarımız ivedilikle R2021’e terfi etmeleri uygun olur.




Bildiğiniz üzere MTH Teknik desteği ve ar-ge hizmetleri bundan böyle sadece güncel sürüm için veriliyor. Microsoft'un yayınladığı güncellemeler, yazılım dünyasında ki yenilikler ve kullandığımız standartlarda ki değişiklikler MTH'ın R2021 den başka versiyonlara teknik destek ve ar-ge desteği verilmesini imkansız kılıyor.

MTH R2021 için güncellemeler ve ar-ge desteği hız kesmeden devam ediyor. Yeni yayınlanan güncellemeler ile birlikte planlı geliştirmeler ve kullanıcı istekleri sizlere ulaştırılıyor.

Sadece MTH R2021 kullanıcılarının edinebileceği bu hizmetlere eski versiyonlarda hizmet vermiyor.

MTH Aboneliği şeklinde ilerleyen bu çalışmada Kısıtlı bir süre için Abonelik ürünü [MTHABN] MTH Abone satışa çıkıyor. Bu süre içerisinde Aboneliğini devam ettirmeyen kullanıcılar yılın istedikleri döneminde [MTHUP] MTH Update ürünü edinerek aboneliğe geçiş yapabiliyorlar. Bu şekilde kesintisiz teknik destek ve ar-ge desteği ediniyorlar.

Bir daha ki yazıdı buluşmak üzere, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder