1 Aralık 2022 Perşembe

MTH R2023 Aralık Ayı Fırsatları Devam Ediyor.

 Merhaba arkadaşlar;




 

 

 

 

 

MTH Paket yazılımı ile ilgili güzel bir yıl sonu kampanyamız var. R2023'e terfi etmek isteyen ABONELİK SAHİBİ kullanıcılarımız ve sürümleri eski kalmış ancak MTH'ın en gelişkin sürümü R2023'e terfi etmek isteyen kullanıcılarımızı kapsayan İNDİRİM KAMPANYASI devam ediyor.

 


 
Kasım ayına özel indirimlerden faydalanamayan kullanıcılarımız için düzenlediğimiz İNDİRİM KAMPANYASI çerçevesinde 2023 yılına ait satış rakamları açıklanmadan önce yenilikler ve geliştirmelere uygun fiyatlar ile erişim imkanı sunuyoruz.
 
MTH'ın en gelişkin sürümü R2023'de bir çok yeni özellik, ar-ge ve teknik destek hizmeti ile birlikte BULUTTAN KÜTÜPHANE desteği de geliyor. İlk örneklerini proje hesaplarında göreceğiniz BULUT DESTEKLİ kütüphane özelliği ile piyalarlarda ki her türlü ürünü kolayca seçerek projelerinize zahmetsizce ekleyebileceksiniz.
 


MTH R2023 Terfinizde güncelleme sihirbazı edinmek için [buraya] tıklayınız. İndirdiğiniz uygulamanın uzantısını .ex_ den .exe çeviriniz ve bir sefer çalıştırınız. Bu aşamada yeni güncelleme sihirbazı MTH R2023'yi bilgisayarınıza kuracak. Bize ulaşarak yeni şifrelerinizi talep ediniz.

 
MTH#1 kendini güncel tutan ve yeniliklere açık yapısı ile 2023 senesinde de projelerinizde aradığınız hız, kesinlik ve güvenliği sizlere sunacak.

Bir daha ki yazıda buluşmak üzere hoşçakalın.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder