3 Ocak 2017 Salı

Yangına Benzinle Koşanlar

Merhaba arkadaşlar;




Bugün konu dışı yazarak meydana gelen elim olaylarda hayatını kaybedenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Cumhuriyetin ilanından beri asimetrik bir savaş ile karşı karşıya kalan Türkiye elinde ki kıymetleri değerlendikmekte aciz kalmıştır. Devletler arasında dostluk kardeşlik olmaz, sadece çıkar ilişkisi vardır. Her devlet ve hükümet kendi vatandaşının çıkarlarını korumak ve kollamakla görevlidir, vatandaşlar isterse bu çıkarlarından feragat edebilir bu onların hür ve kişisel iradesidir.

Teknik konularda yazdığımız yazılarımıza zaman zaman bu tarz güncel yazılar ve bilgilendirmeler ile ara veriyoruz, bunun sebebi seçtiğimiz/seçmediğimiz görevlilerin halkın kişisel çıkarlarını ve yaşam haklarını koruyacaklarına kendi ikbal ve geleceklerine odaklanmalarıdır.

Dünya nüfusu 7.5 milyara yaklaştı. Cumhuriyetin kuruluşunda yaklaşık 2 milyar idi. Cumhuriyet değerlerini terk ederek gelene ağam gidene paşam diyerek ülkenin geldiği noktayı ve bundan sonra ilerleyeceği ve mücadele etmesi gereken her bir fazla dünya vatandaşını göz önüne alarak sarf ettiğimiz eforun boşa gitmemesini diliyoruz.

Geride bıraktığımız 2016 hem ülkemiz hemde dünya mazlumları için güzel geçmedi. Bunun başlıca sebebi geliyorum diyen felaketlere karşı gerekli önlemler alınmamasıdır. Amerikan başkanlarının eli beyzbol sopalı fotoğrafları, görev başındaki askerlerimizin kafasına geçirilen çuvallar, geçmişte bizi destekleyen ülkelerin başına gelenlere seyirci kalınması ve hatta yangına benzinle gidilmesi daha bir çok detay günlük koşturmaca ve ekmek kavgasına maruz bırakılan Türk halkının gözünden kaçıyor, ana akım medyada yer bulmayarak adeta unutturuluyor.

Tüm ümidimiz; önce fakirleştirilerek sonra biat ve sadaka ile yaşamaya mecbur bırakılan onurlu Türk milleti artık üzerindeki ölü toprağını atar ve bu kötü gidişe bir nokta koyar.

Milletce yaşadığımız acıların son bulacağı, bolluk, bereket, beraberlik ve toplumsal sağlığın yüksek olduğu huzurlu bir 2017 diliyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder