9 Kasım 2023 Perşembe

Üniversitelerde Eğitim Amaçlı MTH Kullanımı

 Merhaba Arkadaşlar;




 

 

 

Mühendislik Fakültesi
Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığına;
  
Sayın Bölüm Başkanı;
Sayın Bölüm Hocalarımız;
  
        Kurumunuzun makine mühendisliği eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere MTH – Mekanik Tesisat Hesapları Paket Yazılımının DONANIM KİLİDİ gerektirmeyen versiyonu hazırlandı.
 
MTH paket yazılımını kısaca tanıtmak gerekirse, ısıtma klima soğutma mühendislik hesaplarında ülkemizde kullanılan TSE, DIN, MMO, ASHRAE, vb. standartları baz alan, bu standartların emrettiği hesap yöntemleri, tablolar ve katsayıları kullanarak adı geçen hesap yöntemlerini sekiz ayrı yazılım ile kullanıcılarına Microsoft Windows işletim sisteminin sahip olduğu üstün yazılım imkanları ile sunan ve standartların tavsiye ettiği yazıcı föyleri ile projelere dahil edebilen bir bilgisayar programıdır. 





 
MTH Paket yazılımı Bakanlıklardan, Belediyeler, Özel idarelerden, Sektörün her kesiminden özel firmalara kadar 8,000’den fazla lisanslı kopyası piyasalarda hizmet vermektedir. 30’dan fazla üniversitede eğitim materyali olarak kullanılmaktadır.
 
Üniversitelerin Bölüm öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak, mezun oldukları anda piyasalara tam uyumlu ve yapacakları çalışmalarda tam donanımlı olmaları amacı ile eğitimlerin çeşitli safhalarında bitirme projesi, dönem içi çalışmalar vb. işlerde eğitim materyali olarak kullanılan YAZILIM’ın öğrencilerin ve/veya bölümünüzün edinebileceği şekilde digital MTH HESAP KARTLARI oluşturabilir, öğrencilerin ve sizlerin kullanımına sunabiliriz.
 
YAZILIM’ı bilgisayarlarınıza ücretsiz indirebilir. Digital MTH HESAP KARTLARI vasıtası ile hem eğitim işlemlerinde hem de mezuniyet sonrasında ilk işlerinde mezunların kullanımına sunabilirsiniz.
 
Konu ile ilgili detayları paylaşmak ve piyasada 30. Yaşını kutlayan MTH – MEKANİK TESİSAT HESAPLARI PAKET YAZILIMI ile ilgili bilgi almak için bize istediğiniz kanallardan ulaşabilirsiniz.

 



Bir daha ki yazıda buluşmak üzere, hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder